Zelluf

Samen spelen en delen

door Garage TDI

Twee meisjes, Lotte en Iris. Ze zijn de grootste vriendinnen. Ze delen alles, vooral… hun verbeelding. Onuitputtelijk bouwen ze met allerlei voorwerpen hun eigen fantasiewereld. En ze zijn eigenwijs. Dit leidt soms tot onhandige, maar ook grappige situaties.

Op een gegeven moment raakt Lotte haar knuffel kwijt. Is hij weggelopen? Kan dat? Of is hij misschien door Iris verstopt? Ze krijgen ruzie en opeens is de vriendschap ver te zoeken. Ze gaan ieder hun eigen weg… Hoe maken ze het weer goed? Zelluf is een interactieve dansvoorstelling en gaat over fantasie, samen spelen en samen delen. Aan het eind van deze voorstelling mogen de kinderen onder leiding van de twee danseressen op het podium zelf dansen en krijgen zij een korte workshop. 


Choreografie: Inge de Bruine, Jeffrey Deelman
Eindregie: Rudi Emmelkamp
Dans: Renske Kruijswijk, Virginia Kui / Michelle Kooi
Dramaturgie: Jeffrey Deelman
Spelcoach: Remco van Zandvoort
Decor: Janco van Barneveld


over Garage TDI

Garage TDI maakt theater- en dansvoorstellingen voor kinderen en jongeren. Garage TDI neemt haar jonge publiek serieus, om vervolgens met humor, fantasie en poeŐązie een universeel verhaal te vertellen dat ogen, oren en harten opent en uitnodigt om anders te kijken en meer te zien.