Peuterfestival De kracht van verbeelding!

30 jaar Productiehuis Valentijn

door Valentijn Productiehuis

Productiehuis Valentijn maakt voorstellingen waarbij de kracht van de verbeelding het uitgangspunt vormt. Papier, krijt, groente en fruit, vormen, kleuren, schaduwspel, overal kan theater mee worden gemaakt. Hoe meer er aan de fantasie van kinderen wordt overgelaten, hoe groter de kracht van de verbeelding wordt!

Dit seizoen bestaat Productiehuis Valentijn 30 jaar!

Ter gelegenheid hiervan biedt Valentijn een uniek peuterfestival, gericht op kinderen van 3 tot 6 jaar. Binnen dit festival kunnen twee of drie voorstellingen uit ons repertoire door een nieuwe generatie peuters en kleuter worden bezocht, aangevuld met een creatieve speeltuin waar kinderen onder begeleiding hun fantasie op de loop kunnen laten gaan.

Uit de volgende voorstellingen kunt u een keuze maken:

Olleke Bolleke

Beeldende voorstelling over zes kleine kleurige kubusjes en jezelf mogen zijn.

Biggetjesroze

Over een biggetje dat geen varken wil zijn.  Met knuffels in een boerderijdecor waar een groot pop-up boek in verstopt blijkt te zitten.

Het Circus is begonnen

Interactieve voorstelling voor de allerkleinsten waarin het dagelijks gepeuter van de dieren in de schijnwerpers wordt gezet  

Kartonus

Ondersteund door speciaal gecomponeerde pianomuziek creëert de speler een figurenland met een mannetje van karton: Kartonus.

Als aanvulling op de voorstellingen is er een creatieve speeltuin:

Logica brengt je van A naar B, verbeelding brengt je overal! De speeltuin bestaat uit allerlei materialen. Papier, lijm, scharen, verf, verkleedkleren, bouwmaterialen en muziekinstrumenten. En een creatieve begeleider die de verbeelding op weg kan helpen.

Regie: Elly Bakker


over Valentijn Productiehuis

Valentijn maakt warme, knusse voorstellingen voor jong publiek. In de voorstellingen staan positieve thema’s centraal, zoals moed, geloof in jezelf en vertrouwen. Met het oprichten van een productiehuis biedt Valentijn jonge (poppen)spelers een podium en stimuleert hen in hun professionele ontwikkeling.