Zus van broer 8+

een komedie over een ernstig onderwerp

door Eigen Werk Theaterteam

Zus neemt een besluit; zo kan het niet langer! Haar moeder staat er alleen voor en heeft veel teveel hooi op haar vork. Daarom zet ze haar broer in de bakfiets en begint aan een tocht ver van huis. Haar moeder is natuurlijk in alle staten. Ze schakelt de politie in en alarmeert de pers. Het hele land is in rep en roer. En dat is nou precies waar zus op hoopte! Waarom doet het altijd zo verstandige en lieve meisje dit? De verrassende waarheid komt boven water na een spannende zoektocht.

Zus van broer is een grappig familieverhaal over broers en zussen van kinderen die ziek zijn of speciale zorg nodig hebben. Een komedie over een ernstig onderwerp en een 8+ verhaal voor alle leeftijden. Marike van Weelden en Pieter Tiddens willen met deze voorstelling laten zien hoe de levens van deze ‘brussen’ eruit zien. De theatervoorstelling is gebaseerd op het gelijknamige boek.

Spel: Anne Meijer, Marike van Weelden, Pieter Tiddens
Script: Marike van Weelden en Pieter Tiddens
Regie: Rob Vriens
Dramaturgie: Annemarie Wenzel
Decor en kostuums: Ellen Klever
Techniek: Dennis Mulder
Flyerbeeld: Hennesien van Walderveen
Foto: Bas de Brouwer


over Eigen Werk Theaterteam

Eigen Werk Theaterteam maakt al vanaf het oprichtingsjaar 2000 voorstellingen voor kinderen en volwassen publiek. Met veel humor maakt Eigen Werk Theaterteam sociaal betrokken theater.